Program Antidepresiv

Psiholog online gratuit tratament depresie si anxietate:

Tratament depresie: Tratamentul depresiei este format din tratamentul psihologic si tratamentul medicamentos. Tratamentul psihologic al depresiei il faci mergand la un psihoterapeut sau la un psiholog. Tratamentul medicamentos al depresiei – mergi la medicul psihiatru.

program-tratare-depresie-anxietate

Tratamentul depresiei si al anxietatii

Anxietatea si Depresia se trateaza. Tot ce trebuie să faci este sa apelezi la specialistii din domeniul sanatatii mintale: La medicul psihiatru pentru un tratament medicamentos si la psihoterapeut / psiholog pentru un tratament psihologic: tratamentul prin vorbe. Actioneaza: trateaza depresia si anxietatea.

Bun venit! Sunt Dr. Olaru Radian-Alexandru – Medic Psihiatru rezident. Dar, poate chiar mai important, sunt un om care a trăit depresia.

Programul Antidepresiv reprezită un ajutor valoros în drumul tău spre bine! Este un Ghid complex, atent structurat pe zile – săptămâni – luni, în care găsești tehnici antidepresive, sprijin, suport calificat. Durează 30 de secunde să îl ai în căsuța ta de e-mail, completând următorul formular.

Întreg Programul este 100% Gratuit și așa va fi mereu.

 

dificultăți la înregistrare?
apasă aici

 

Tratament depresie gratuit – invata sa tratezi inteligent depresia si anxietatea. Scapa de depresie. Cum tratam la psiholog si la medicul psihiatru depresia si anxietatea.