Program Antidepresiv

Psiholog online gratuit tratament depresie si anxietate:

Tratament depresie: Tratamentul depresiei este format din tratamentul psihologic si tratamentul medicamentos. Tratamentul psihologic al depresiei il faci mergand la un psihoterapeut sau la un psiholog. Tratamentul medicamentos al depresiei – mergi la medicul psihiatru. Vei urma un tratament ce poate varia de la unul foarte usor la unul mai complex.

tratament depresie / anxietate

Tratamentul depresiei si al anxietatii

Anxietatea si Depresia se trateaza. Tot ce trebuie să faci este sa apelezi la specialistii din domeniul sanatatii mintale: La medicul psihiatru pentru un tratament medicamentos si la psihoterapeut / psiholog pentru un tratament psihologic: tratamentul prin vorbe. Actioneaza: trateaza depresia si anxietatea.

– te invit într-o călătorie –

 

Mă numesc Olaru Radian-Alexandru. Sunt Medic rezident Psihiatru și Psihoterapeut Cognitiv Comportamental și Mindfulness, aflat în formare. Dar, mai întâi de toate, sunt un om care a trăit depresia.

 

– împreună reușim! –

 

Sunt adeptul lucrurilor practice, concrete, general valabile. Programul Antidepresiv Depresiaebună este format din tehnici și informații care să te ajute, începând de astăzi, în drumul tău spre bine. Este accesibil, în mod gratuit, completând mai jos adresa de e-mail.

 

Către ce adresă de e-mail dorești să îți trimit Programul Antidepresiv?

Adresa este scrisă corect?
Te rog mai verifică o dată.


 

 

 

În august 2018 am împlinit un an de la lansare. În tot acest timp suntem peste 10.000 de utilizatori care urmăm Programul Antidepresiv Depresiaebună, oameni care am scris peste 1.500 de comentarii pe paginile acestui site, iar în Grupul de suport pozitiv Depresiaebună suntem aproape 2.000 de membri care ne susținem, ne ajutăm reciproc. Așa cum spune si unul din motto-urile proiectului: împreună reușim ☀.

 

Întreg Programul Antidepresiv este 100% gratuit și așa va fi mereu.

 

Mai jos este un film de 3 minute de la știrile TVH – despre depresie și despre acest Program iar apoi este formularul de înscriere.

 


Către ce adresă de e-mail dorești să îți trimit Programul Antidepresiv?

Adresa este scrisă corect?
Te rog mai verifică o dată.

 

(dacă apar dificultăți la înregistrare – apasă aici)


Program Antidepresiv
4.5 (90.91%) 55 voturi

Tratament depresie gratuit – invata sa tratezi inteligent depresia si anxietatea. Scapa de depresie. Cum tratam la psiholog si la medicul psihiatru depresia si anxietatea.