Despre Depresie

Depresiaebună este un Proiect (de suflet) născut pe 4 octombrie 2017 din dorința de a ajuta cât mai multă lume încercată de depresie și anxietate. Odată cu acest Proiect am înțeles mai bine ca oricând că ajutând pe alții te ajuți pe tine!

There is nothing good or bad, but thinking makes it so

“nu este nimic bun sau rău, dar noi credem asta” – desigur, Shakespeare! atât de mult în doar câteva cuvinte.

Depresia nu este bună sau rea, dar noi gândim că este rea … și REA va fi! Te face să te simți groaznic, fără nicio speranță. Te face să te simți prizonier în labirintul încurcat al minții tale, minte în care, pe măsură ce tu gândești astfel, se produc modificari la nivel de neuro-receptori, lucru care iți întărește convingerea că depresia este rea. Un cerc vicios în care lucrurile, după cum bine știi, merg din rău în mai rău!

Desigur, mai este un mod în care putem vedea Depresia. Putem privi Depresia ca pe ceva bun … și BUNĂ va fi!

Bun venit pe depresiaebuna.ro!

program antidepresivDescoperă partea bună a Depresiei prin ochii unui medic rezident psihiatru.

Acest Proiect are drept scop schimbarea atitudinii negative privind Depresia – schimbând perspectiva reușești să faci din Depresie un aliat!! Astfel vindecarea este mai rapida și mai lină. În plus activăm înțelepciunea din noi și transformăm negativul în pozitiv – este un sentiment fantastic – #depresiaebuna

Acest Proiect nu înlocuiește vizita la medicul psihiatru sau la psiholog. Te încurajez să iți găsești un Medic Psihiatru și un Psihoterapeut cu care să rezonezi, cu care să creezi o legătură bazată pe încredere și sinceritate. Cu care să păstrezi o relație pe termen lung și pe care să-i vizitezi chiar și atunci când te simti bine.

PS: medicația psihiatrică nu se întrerupe fără a consulta medicul tău – pot apărea efecte nedorite. Tratamentul psihiatric se adaptează continuu, alături de psihiatrul tău, în funcție de starea ta prezentă și se scoate după o schemă exactă – astfel totul va fi perfect!

În paralel îți recomand să urmezi Programul Antidepresiv.

De ce se numeste acest Proiect depresiaebuna? (citeste articol)

 

Pentru contact, te rog să îmi scrii la ajutor@depresiaebuna.ro

 

Despre Depresie
4.9 (97.89%) 38 voturi