Părerea utilizatorilor

Bună ziua d’le doctor. De cateva zile simt ca incep sa traiesc din nou, desi mai apar episoade neplacute. Astept mesajele dvs. ca pe o gura de oxigen. Pana acum cel mai bun lucru a fost acceptarea, nu ma gandisem cat de important este sa-ti accepti durerea, disperarea, pentru a putea merge mai departe. Apoi meditatia, pe care o practic zilnic si, nu in ultimul rand, zambesc, zambesc si afara, si in casa. Multumesc din suflet.

Va mulțumesc pentru această primă etapă dar și pentru implicarea dv.in această necruțătoare suferința care pentru mine că necunoscător mă depășește. Vă răspund cu drag la cele 3 întrebări. 1.Ma simt puțin mai bine și voi incerca zi de zi să aprofundez aceste tehnici. 2. Zâmbește a fost și este cea mai folositoare; nu este usor să zâmbești sau să râzi când de 5 ani tristețea m-a copleșit. 3.Prima etapă mi-a fost de ajutor, este bine gândită, este un refugiu și un ajutor și cred cu tărie că lucrurile vor merge din ce in ce mai bine. Va doresc să fiți sănătos și Dumnezeu să vă ajute să fiți cât mai iscusit și  priceput în a lucra cu acest necunoscut univers al omului: creierul.

Programul este foarte fain. Il reincep de maine cu totala implicare pentru ca in unele zile(4,5 si 6) am primit mesajul sau l-am citit si aplicat in a doua parte a zilei. Multumesc mult, mi-a fost foarte folositor chiar faptul ca cineva interesat de starea mea mi-a trimis un mesaj zilnic iar continutul mesajelor e minunat si functional! MULTUMESC CU RECUNOSTINTA! M-a ajutat mult ziua 2,3,4.

Bună ziua , acum după aceste zile mă simt mai liniștită,  mai puternica , mai calculata . Cred ca “prefa-te”, zambeste-te și frunza aurie m-au ajutat mult dar fără celelalte nu cred ca ajungeam aici . Fiecare zi parcă a fost mai bine , mai bine . Mă bucur enorm ca v-am găsit și promit ca voi muncii în continuare spre binele meu și al celor din jurul meu .

 Buna dimineata,

M-a ajutat enorm aceasta saptamana ,iar aplicatia recomandata de dvs mi-a deschis atatea variante. Ajutorul oferit de dvs inseamna pt mine un mic pas catre o viata mai echilibrata din pct de vedere mental si va multumesc pt initiativa dvs de a ajuta oamenii cu ajutorul programului. V-am “intalnit” in momentul cel mai potrivit!

O zi frumoasa!

 

Pe ce adresă de e-mail dorești să primești GRATUIT Programul Antidepresiv?

Adresa este scrisă corect?
Te rog mai verifică o dată.