Sa te bucuri de aceste fundaluri

Sa te bucuri de aceste fundaluri motivationale si iti multumesc pentru ca te implici activ in acest Proiect. Esti parte din familia noastra!

1) De acum ai mereu acces direct la aceste fundaluri. Oricand doresti, intri pe www.depresiaebuna.ro. Sus, pe prima pagina este o poza cu un rasarit superb. Apesi pe ea si ajungi fix aici, la cele 5 fundaluri.

2) Mai jos sunt cele 5 fotografii. Pentru a le copia pe telefonul tau, tine cu degetul apasat lung pe fiecare poza in parte pana iti apare un meniu. Acolo selecteaza “Descarca / Download”. Repeti acest pas pentru toate fotografiile.

3) Acum sunt la tine in telefon. Mergi in Galeria ta cu fotografii in sectiunea cu Poze Descarcate si le vei gasi. Deschizi fotografia dorita, apoi apesi pe meniul pozei si aici selectezi ca doresti sa o folosesti ca Imagine de Fundal.

4) Poti pune o poza pe ecranul cand telefonul e blocat si o alta poza pe ecran cand telefonul este deblocat.

Daca nu te descurci – cere ajutorul unui prieten.

 

Sa te bucuri de aceste fofografii si sa iti fie cat mai de folos! Mult succes in continuare! Si iti multumesc din nou pentru implicarea ta activa in acest vis: de a imbunatatii modul in care este perceputa si tratata depresia in Romania!