Termeni și Condiții

Bun venit! Va multumim pentru ca ati ales Programul depresiaEbună.

0. Programul depresiaEbună este parte integranta din dotSAPIENS. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare a Programului depresiaEbună si a Aplicatiei dotSAPIENS. Daca folositi Programul depresiaEbună inseamna ca le-ati citit, le-ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.

 

I.1. dotSAPIENS reprezintă o colecție de Programe dedicate vieții, totul livrat, punct cu punct, prin intermediul aplicației mobile dotSAPIENS. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului si a aplicatiei dotSAPIENS. Daca folositi serviciile dotSAPIENS inseamna ca le-ati citit, le-ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Acesti Termeni si Conditii se refera la folosirea serviciilor dotSAPIENS si, implicit, a Programelor oferite de dotSAPIENS. Programele, in plus de acesti Termeni si Conditii, au Termeni si Conditii suplimentari.

I.2. dotSAPIENS este denumirea comercială a dotSAPIENS Educational S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, Romania, Iasi, 700302, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J22/2409/2020, cod unic de înregistrare fiscală 43158005. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

I.3. Sunteti de acord ca dotSAPIENS sa poata lua legatura cu Dvs.

I.4. Politica de retur: Puteti returna un Program in primele 14 de zile de la achizitie. Ne rezervam dreptul de a alege modul in care se va face rambursarea: fie prin oferirea de credit pentru achizitionarea altui Program din cadrul dotSAPIENS, fie prin metoda Dvs de plata initiala.

I.5. Este interzisa reproducerea, copierea, vinzarea Programelor dotSAPIENS sau folosirea lor sau a aplicatiei dotSAPIENS in mod ilegal.

I.6. Nu puteti vinde sau oferi gratuit nimanui: contul Dvs dotSAPIENS, acces spre a folosi dotSAPIENS, informatiile cuprinse in Programele dotSAPIENS.

I.7. dotSAPIENS nu garanteaza ca-si va oferi serviciile in mod neintrerupt, pentru totdeauna sau fara erori.

I.8. In momentul cand ne oferiti opinia Dvs (feedback, idei, sfaturi, sugestii, etc), sunteti de acord ca aceasta sa fie publica si ne oferiti dreptul sa o putem folosi oricand, fara nicio restrictie, in mod gratuit.

I.9. Ne rezervam dreptul sa realizam modificari Termenilor si Conditiilor de utilizare dotSAPIENS oricand, cu sau fara o notificare prealabila. Daca veti continua sa folositi serviciile dotSAPIENS inseamna ca sunteti de acord cu noii Termeni si Conditii.

I.10. Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa inchidem serviciile si Programele dotSAPIENS, total sau partial, temporar sau permanent, indiferent de motiv, oricand, fara o notificare in prealabil si fara nicio penalizare.

I.11. dotSAPIENS poate refuza crearea unui cont si poate inchide sau sterge orice cont existent, din orice motiv, fara o notificare prealabila si fara nicio penalizare.

I.12. Odata achizitionat un Program in cadrul aplicatiei dotSAPIENS, acesta poate fi accesat atat timp cat aplicatia dotSAPIENS si Programul respectiv sunt active iar Dvs sunteți conectat la internet. In situatii rare si deosebite se poate intampla ca aplicatia dotSAPIENS sa intampine probleme tehnice sau sa fie scoasa din functiune ori Programul respectiv sa fie retras din cadrul aplicatiei dotSAPIENS – in toate aceste situatii Programul nu va mai fi accesibil pentru Dvs. Daca acest lucru se intampla in primele 60 de zile de la achizitionarea Programului, ne puteti contacta pentru a analiza situatia.

I.13. Intelegeti si sunteti de acord ca dotSAPIENS, autorii aplicatiei, autorii Programelor – nu pot fi raspunzatori pentru orice dauna directa sau indirecta, de incidente sau consecinte rezultate din utilizarea dotSAPIENS sau din incapacitatea utilizarii dotSAPIENS. Dvs decideti daca puneti in practica informatiile distribuite prin dotSAPIENS. Utilizati dotSAPIENS pe raspunderea Dvs.

 

II. 1. Daca va aflati intr-o urgenta va indemnam, inainte de a urma Programul depresiaEbună, sa va adresati unui Medic sau sa sunati la numarul national de urgente ( 112 pentru Europa, 911 pentru America, etc).

II. 2. Pentru a putea folosi Programul depresiaEbună este necesar sa aveti peste 18 ani. Daca aveti peste 18 ani si sunteti sub tutela cuiva, pentru a folosi Programul depresiaEbună este necesar ca tutorele Dvs sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile dotSAPIENS si Termenii si Conditiile Programului depresiaEbună iar tot Programul depresiaEbună trebuie urmat doar in prezenta acestuia, impreuna cu acesta.

II.3. Chiar daca Autorul este Medic Psihiatru, Programul depresiaEbună:

  • nu reprezinta o metoda de diagnostic, un tratament sau un sfat medical.
  • nu are valoare terapeutica.
  • nu înlocuiește si nu modifica, sub nicio forma, tratamentul sau sfaturile Medicului, ale Psihologului / Psihoterapeutului, ale nimanui.
  • nu trebuie sa amane adresarea Dvs catre un Psihoterapeut, Medic sau catre orice alt sprijin.

II.4 Intelegeti si sunteti de acord ca Programul depresiaEbună, dotSAPIENS, autorii acestora – nu pot fi raspunzatori pentru nicio dauna directa sau indirecta, de incidente sau consecinte rezultate din utilizarea Programului depresiaEbună sau din incapacitatea utilizarii lui. Dvs decideti daca puneti in practica Tehnicile si sfaturile din Programul depresiaEbună. Utilizati Programul depresiaEbună pe raspunderea Dvs.

II. 5. Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa inchidem Programul depresiaEbună, total sau partial, temporar sau permanent, indiferent de motiv, oricand, fara o notificare in prealabil si fara nicio penalizare.

II.6. Odata achizitionat Programul depresiaEbună in cadrul aplicatiei dotSAPIENS, acesta poate fi accesat atat timp cat aplicatia dotSAPIENS si Programul depresiaEbună sunt active. In situatii rare si deosebite se poate intampla ca aplicatia dotSAPIENS sa intampine probleme tehnice sau sa fie scoasa din functiune ori Programul depresiaEbună sa fie retras din cadrul aplicatiei dotSAPIENS – in toate aceste situatii Programul depresiaEbună nu va mai fi accesibil pentru Dvs. Daca acest lucru se intampla in primele 60 de zile de la achizitionarea Programului, ne puteti contacta pentru a analiza situatia.

II. 7. Politica de retur: Puteti returna Programul depresiaEbună in primele 14 de zile de la achizitie. Ne rezervam dreptul de a alege modul in care se va face rambursarea: fie prin oferirea de credit pentru achizitionarea altui Program din cadrul dotSAPIENS, fie prin metoda Dvs de plata initiala.

II. 8. Ne rezervam dreptul sa realizam modificari Termenilor si Conditiilor de utilizare a Programului depresiaEbuna oricand, cu sau fara o notificare prealabila. Daca veti continua sa folositi serviciile dotSAPIENS inseamna ca sunteti de acord cu noii Termeni si Conditii.

II. 9. Este interzisa reproducerea, copierea, vinzarea Programul depresiaEbună sau folosirea lui sau a aplicatiei dotSAPIENS in mod ilegal.

II. 10. Nu puteti vinde sau oferi gratuit nimanui: contul Dvs dotSAPIENS, acces spre a folosi dotSAPIENS, informatiile cuprinse in Programul depresiaEbună.

 

Va dorim sa va bucurati de Programul depresiaEbună si de serviciile dotSAPIENS.

.S