termeni și condiții

Programul depresiaEbună
Termeni si Conditii

 

Bun venit! Va multumim pentru ca ati ales Programul depresiaEbună.

1. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii de utilizare a Programului depresiaEbună. Daca folositi Programul depresiaEbună inseamna ca le-ati citit, le-ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.

2. Pentru a putea folosi Programul depresiaEbună este necesar sa aveti peste 18 ani. Daca aveti peste 18 ani si sunteti sub tutela cuiva, pentru a folosi Programul depresiaEbună este necesar ca tutorele Dvs sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile dotSAPIENS si Termenii si Conditiile Programului depresiaEbună iar tot Programul depresiaEbună trebuie urmat doar in prezenta acestuia, impreuna cu acesta.

3. Chiar daca Autorul este Medic Psihiatru, Programul depresiaEbună:

    • nu reprezinta o metoda de diagnostic, un tratament sau sfat medical.
    • nu are valoare terapeutica.
    • nu înlocuiește si nu modifica, sub nicio forma, tratamentul și sfaturile Medicului, ale Psihologului / Psihoterapeutului, ale nimanui.
    • nu trebuie sa amane adresarea Dvs catre un Psihoterapeut, Medic sau catre orice alt sprijin.

4. Intelegeti si sunteti de acord ca Programul depresiaEbună si dotSAPIENS nu pot fi raspunzatori pentru nicio dauna directa sau indirecta, de incidente sau consecinte rezultate din utilizarea Programului depresiaEbună sau din incapacitatea utilizarii lui. Dvs decideti daca puneti in practica Tehnicile si sfaturile din Programul depresiaEbună. Utilizati Programul depresiaEbună pe raspunderea Dvs.

5. Daca va aflati intr-o urgenta va indemnam, inainte de a urma Programul depresiaEbună, sa va adresati unui Medic sau sa sunati la numarul national de urgente ( 112 pentru Europa,  911 pentru America, etc).

6. Ne rezervam dreptul sa realizam modificari Termenilor si Conditiilor de utilizare ale Programului depresiaEbună oricand, cu sau fara o notificare prealabila. Daca veti continua sa folositi Programul depresiaEbună inseamna ca sunteti de acord cu noii Termeni si Conditii.

7. Ne rezervam dreptul sa modificam sau sa inchidem Programul depresiaEbună, total sau partial, temporar sau permanent, indiferent de motiv, oricand, fara o notificare in prealabil si fara nicio penalizare.

8. Odata achizitionat Programul depresiaEbună in cadrul aplicatiei dotSAPIENS, acesta poate fi accesat atat timp cat aplicatia dotSAPIENS si Programul depresiaEbună sunt active. In situatii rare si deosebite se poate intampla ca aplicatia dotSAPIENS sa intampine probleme tehnice sau sa fie scoasa din functiune ori Programul depresiaEbună sa fie retras din cadrul aplicatiei dotSAPIENS – in toate aceste situatii Programul depresiaEbună nu va mai fi accesibil pentru Dvs. Daca acest lucru se intampla in primele 60 de zile de la achizitionarea Programului, ne puteti contacta pentru a analiza situatia.

9. Politica de retur: Puteti returna Programul depresiaEbună in primele 14 de zile de la achizitie. Ne rezervam dreptul de a alege modul in care se va face rambursarea: fie prin oferirea de credit pentru achizitionarea altui Program din cadrul dotSAPIENS, fie prin metoda Dvs de plata initiala.

10. Este interzisa reproducerea, copierea, vinzarea Programul depresiaEbună sau folosirea lui sau a aplicatiei dotSAPIENS in mod ilegal.

11. Nu puteti vinde sau oferi gratuit nimanui: contul Dvs dotSAPIENS; acces spre a folosi dotSAPIENS; informatiile cuprinse in Programul depresiaEbună.

12. dotSAPIENS nu garanteaza ca serviciile si Programul depresiaEbună vor corespunde cerintelor si dorintelor Dvs.

 

Va dorim sa va bucurati de Programul depresiaEbună si de serviciile dotSAPIENS.

 

.S