Urgente Depresie

Sunt alături de tine, împreună să depășim cu bine această stare în care te afli acum … ȘI VOM REUȘI!! 

sinucidere-suicid-depresie-ajutor-metode

 1. Nu uita că ești un om frumos și puternic, care a trecut cu bine peste multe greutăți!!
 2. Este normal să simți ceea ce simți acum, deoarece gândurile tale sunt influențate de episodul depresiv.
 3. Cel mai important lucru pe care TU trebuie să îl știi acum este că starea în care te afli acum este ceva temporar – VA TRECE. Este o etapă în viața ta, iar eu sunt aici să te ajut să treci cu bine peste această etapă.
 4. Va trece curând și vei fi iar tu cel optimist și plin de energie!! Vei privi înapoi bucuros că ești în viață și că te bucuri de ea mai mult ca oricând!
 5. Dacă este o Urgență: Sună la 112 sau TelVerde Antisuicid – 0800.08.01.00 (Spitalul Obregia) sau 0800.801.200 (Alianța Romana de Prevenție a Suicidului) – oameni avizati vor sta de vorbă cu tine și împreună stabiliți pas cu pas care sunt soluțiile pozitive!
 6. Dacă nu este o urgență majoră, te invit în Programul Antidepresiv!
 7. Împreună Reușim!!

PS: In Statele Unite ale Americii, in California, exista unul din cele mai mari poduri din lume: Podul Golden Gate. Printre alte motive, acest pod este celebru pentru faptul ca, de-a lungul timpului, au existat persoane care si-au luat viata aruncandu-se de pe acest pod. Din toate aceste persoane, 26 au reusit sa supravietuiasca.

La nivelul accesului pietonal, podul are peste 120 metri inaltime deasupra apei, echivalentul etajului 40. Din acesti 26 oameni care au scapat cu viata, 23 dintre ei au precizat urmatorul lucru: “Dupa 1 secunda dupa ce m-am desprins de pod am simtit un regret imens – imi doream atat de mult sa traiesc!”

Faptul ca ne gandim, in momentele grele, sa ne luam viata este total diferit de actul suicidar in sine. Este poate firesc ca, din cand in cand, sa ne gandim ca poate mai bine nu existam, dar asta nu inseamna ca nu ne mai dorim sa traim. De fapt ne dorim sa traim dar sa scapam de acele clipe groaznice prin care trecem. Iar eu sunt aici sa te ajut sa trecem cu bine peste aceste momente. Impreuna reusim!!

Asadar:

  1. Dacă este o Urgență: Sună la 112 sau TelVerde Antisuicid – 0800.08.01.00 (Spitalul Obregia) sau 0800.801.200 (Alianța Romana de Prevenție a Suicidului) – oameni avizati vor sta de vorbă cu tine și împreună stabiliți pas cu pas care sunt soluțiile pozitive!
  2. Dacă nu este o urgență majoră, te invit în Programul Antidepresiv!

 

Să pornim la drum! Împreună reușim! ☀️

Pe ce adresă de e-mail dorești să primești Gratuit toți pașii Programul?

 

dificultăți la înregistrare?
apasă aici


chiar dacă afară este nor … tu știi că soarele există … ☀️ 🙂

Urgente Depresie
4.7 (93.62%) 47 voturi